Vacature Technisch Tekenaar 

Op zoek naar een baan als technisch tekenaar? Cladding Partners is opzoek naar een nieuwe collega om de tekenkamer te versterken!

Cladding Partners, opgericht in 1999, is gespecialiseerd in dak- en gevelbekleding, dakbedekking, lichtstraten en isolatie. Het is onze passie om ieder pand van een gebouwschil te voorzien die perfect past bij de wensen van de eindgebruiker. Cladding Partners is dé Nederlandse specialist die zich voornamelijk richt op utiliteitsbouw, industrie en sportcomplexen. 

Wij zijn opzoek naar een technisch tekenaar die gedreven is, initiatief neemt en niet bang is om verantwoordelijkheid op zich te nemen. Een tekenaar die leergierig is. Initiatief durft te nemen en die geen 9 tot 17 mentaliteit heeft. 

Ons werk is gespecialiseerd. Daarom geven wij iedereen de kans om te leren tekenen voor dak- en gevel. Wel zijn wij opzoek naar een technisch tekenaar die een MBO of HBO opleiding Bouwkunde heeft afgerond en ervaring heeft met AutoCad en Revit. Wij verwachten een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. 


Wat wij jou bieden: 

- De kans om jezelf functiegericht en persoonlijk te ontwikkelen en mee te groeien
   met het succes van de organisatie;
- Een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden;
- Werken in een jong en gezellig team; 
- Een fulltime baan met uitzicht op vast dienstverband; 
- Een baan die nooit een dag hetzelfde is.

Denk je dat jij een mooie aanvulling kan zijn voor ons team? Wil jij solliciteren? Klik dan HIER

 

 

ready to get dressed for success?