Stage bij Cladding (HBO)

Een schoolboek nodig? Geen probleem! Tegenwoordig heb je na vijf minuten zoeken een boek besteld en ligt het de volgende dag al op de mat, maar hoe kan dat? 

Nederland telt meer distributiecentra dan ooit te voren. Cladding is vaak betrokken bij de opbouw van deze bedrijfspanden. Cladding is verantwoordelijk voor het 'jasje' de gebouwen. Dit is niet alleen voor distributiecentra, maar ook voor de industrie en utiliteitssector. 

Samen met onze opdrachtgevers en klanten zorgen wij ervoor dat een distributiecentrum meer is dan alleen een blokkendoos aan de kantr van de snelweg. ons bedrijf is gespecialiseerd in dak- en gevelbekleding, dakbedekking, isolatie en lichtstraten. 

Ons team staat iedere dag  met meer dan honderd monteurs paraat om Nederlands te voorzien van hoogwaardige, eigentijdse en economisch verantwoorde projecten. 

Onze missie? De toekomst! 


Meewerkstage
Jij gaat meedraaien in ons team. Iedere dag bij Cladding is anders en hier krijg jij ook dagelijks mee te maken. Door mee te werken op de tekenkamer, calculatieafdeling of op projectlocatie krijg jij de kans om te ontdekken waar jouw krachten liggen door mee te werken als een volwaardig teamlid van Cladding. 

Afstudeerstages
Voor een afstudeerstage bieden wij verschillende opdrachten en mogelijkheden. Wij neme njouw interesses mee in het zoeken naar een gerichte afstudeeropdracht. Jouw kennis is onmisbaar voor ons team. Als deel van Team Cladding krijg je de kans om af te studeren met behulp van goede begeleiding, de juiste ondersteuning en toekomstperspectief. 

Wij bieden jou
- Een vergoeding voor jouw stage;
- Een hecht team die jou graag begeleid en kennis met jou wil delen; 
- Expertise en tijd, zodat jij jezelf kan ontwikkelen tot jonge professional;
- De mogelijkheid om technisch te leren tekenen met behulp van AutoCad en Revit;
- Een fitness om buiten werkuren te gebruiken;
- De vrijheid om zelf aan te geven wat jij wil leren. 

Wij zoeken
- Jij volgt een HBO opleiding bouwkunde;
- Jouw stageperiode binnen de organisatie bedraagt minimaal 10 weken; 
- Jij bent niet vies van hard werken en houdt van een uitdaging;
- Jij bent een teamspeler en een gemotiveerde doorzetter die zich niet uit het veld laat slaan; 
- Je hebt ook voor kwaliteit;
- Jij hebt technisch inzicht. 

Klinkt goed hé? Klik HIER als jij wilt solliciteren. 

 

ready to get dressed for success?